ВАКУУМНИЙ МАСАЖ БАНКАМИ

350,00
грн.
"Жодні ліки у світі не діють так ефективно, як цей метод" - китайський професор Вей Синь.

Ці предмети можна знайти на зображеннях в руках бога медицини Ескулапа, про їхню ефективність писав Геродот та Гіппократ, вони зображені на могильних каменях древніх лікарів та на стінах храмів Давнього Єгипту. У Римській імперії ними лікували гладіаторів після важкого бою, а в Древньому Китаї їх виготовляли із порцеляни і ставили імператорам для "виведення поганої крові". Ними лікувались королі у Середньовічній Європі та рятувались від важкої застуди князі династії Рюриковичів. У різні часи їх виробляли із міді, бронзи,бамбука та, навіть, із рогів тварин. Сьогодні ж цим цілющим методом лікуються і звичайні селяни і зірки Голівуду. Усе це про медичні банки, якими споконвіків виконувався вакуумний масаж.

Лише у 19 столітті видатний хірург Микола Пирогов науково довів беззаперечну користь цієї процедури. Шляхом всмоктування шкіри, цей масаж виводить рідину та токсини, посилює відтік крові та лімфи. З організму виводяться солі, жовчні кислоти, сечовина. Покращується робота м‘язів, прикорюється метаболізм. Сучасні ж спеціалісти стверджують, що використання вакуумного масажу, подібно вакцині, збільшує здатність організму опиратись вірусам та бактеріям, тобто після процедури значно підвищується імунітет.

Цей дивовижний метод ефективний не тільки для оздоровлення організму, а й для покращення естетичного вигляду тіла - покращується прилив крові, шкіра очищується та стає пружною, поліпшується її живлення та дихання, зникає целюліт, ожиріння, шрами та висипання.

У нашому центрі працюють найдосвідченіші спеціалісти із цього древнього методу терапії. Спробуйте і відчуйте на собі дивовижний ефект лікування банками.