ОКСАМИТОВИЙ ДОТИК

2500,00
грн.
Оксамитовий дотик в 4 руки (абрикосове скрабування тіла + масаж маслом з абрикосових кісточок) – СПА від майстрів з Таїланду. Формула скрабу збагачена мікроелементами, які надають зволожуючу дію на суху, проблемну шкіру – зніме подразнення епідермісу, допоможе відбілити шкіру та поверне їй здорове сяйво та еластичність.

Абрикосове скрабування має потужний омолоджуючий ефект, покращує пружність шкірного покриву.

Скраб глибоко зволожує клітини шкіри та зберігає її водний баланс, що сприяє зняттю подразнення, почервоніння шкіри. Також зробить шкіру м'якою та ніжною, зволожить навіть глибоко огрубілі ділянки шкірного покриву, подарує вам відчуття ніжності та легкості.
А масло абрикосових кісточок, яке використовується у масажі – найбагатше джерело вітамінів та мінералів. Воно легко проникає в найглибші шари шкіри, забезпечуючи поживну зволожуючу та омолоджуючу дію. Дуже корисно застосовувати масло абрикосових кісточок для догляду за втомленою та в'ялою шкірою - за короткий проміжок часу воно відновлює еластичність шкірного покриву, розгладжує та надає еластичність, повертає здоровий колір шкіри.

Цей спа-комплекс принесе Вам неймовірне задоволення та оздоровчий ефект!