СЛІМ МАСАЖ

550,00
грн.
Слім (Slim) масаж – один із видів популярного тайського масажу, що набув поширення в країнах Європи. Не оминув він своєю популярністю і Україну, допомагаючи багатьом жінкам та дівчатам пишатися завидною фігурою.
Техніка слім масажу спрямована на інтенсивному, ретельному масуванні проблемних ділянок тіла (талії, стегон, живота, бокових ділянок спини і т.д.) за допомогою спеціального крему, що прискорює та нормалізує обмін речовин у тканинах шкіри та підшкірно-жирової клітковини.
SLIM-масаж відноситься до оздоровлюючих програм Таїланду, спрямованих на корекцію фігури та схуднення. Він дозволяє зменшити до 7см об'єм тіла за один сеанс, коригуючи саме певні (проблемні) ділянки тіла. За допомогою цієї процедури можна не тільки придбати бажану стрункість, але й скоригувати пропорції фігури – тобто досягнути такого ефекту, якого часто не можливо досягнути довгими фізичними тренуваннями та дієтами. Слім масаж дозволяє позбавитися целюліту на зонах, що масажуються, підтягнути шкіру, зробити її більш рівною, гладкою, відновити пружність.

При слім масажі досягається:
  • регуляція жирового обміну;
  • розщеплення та виведення жиру;
  • антицелюлітний ефект;
  • покращення лімфодренажу;
  • укріплення венозної стінки.

Перший результат можна побачити відразу після сеансу, повний ефект від процедури оцінити через 1-2 доби.
Для досягнення найбільшого ефекту, зменшення обсягів у проблемній зоні та омолодження, покращення стану всього організму, бажано провести кілька процедур із інтервалами не більше кількох днів.
Наш Релакс Центр дозволить Вам випробувати справжній масаж за технологією, що виконується професійними майстрами з самого серця Таїланду❤️
Основний секрет тайського масажу
Загальна корекція фігури
Методика

Основний секрет тайського масажу

Основний секрет тайського масажу що виконується за слім технологією, лише частково, полягає в особливій методиці здійснення. Важливу роль в отриманні великого ефекту грає спеціальний крем, створений з урахуванням природних (пилку, екстрактів рослин тощо.) з допомогою нанотехнологій. В процесі процедури крем активно вбирається в розігріті масажем тканини організму і запускає природний процес переробки, виведення жирів та вуглеводів, стимулюється кровообіг, покращується обмін речовин, прискорюється відновлення, регенерація шкіри, активізується синтез колагену, забезпечується дренажний ефект.

Загальна корекція фігури

Загальна корекція фігури від проведення слім (Slim) масажу відбувається за рахунок поліпшення (активації) відтоку лімфи з тканин (головним чином, підшкірно-жирової клітковини), посилюється виведення рідини, видаляються шлаків, прискорюється приток до клітин кисню і нових поживних речовин. Як результат – сходять набряки, стимулюється вироблення еластану та колагену, підвищується пружність шкіри, вона стає гладкою, рівною, шовковистою.

Методика

Слім-масаж виконується у точній відповідності до унікальної тайської методики, колись розробленої та налагодженої фахівцями країни Сіам. Перед початком сеансу визначається проблемна зона тіла, над корекцією якої проводитиметься робота. Сам сеанс починається з очищення шкіри та невеликого розігріву (підготовки). Далі масажист починає втирати крем і виконувати вбивання по поверхні тіла у зазначеній (проблемній) зоні. Незважаючи на відносну інтенсивність Slim-масаж, як правило, не викликає дискомфорту. Деякі масажні процедури, які при першому сеансі можуть здатися дещо болючими, згладжуються плавністю та розміреністю дій майстра, який чергує техніку та силу масування, що дозволяє отримати максимальний ефект за високого комфорту «пацієнта».
На завершення сеансу слім масажу, фахівець опрацьовує все тіло, з силою масажуючи кожну ділянку та покращуючи кровообіг та обмінні процеси всього організму.
Середня тривалість процедури становить 1 – 1,5 години, але сприятлива дія SLIM-масажу на проблемну ділянку та тіло продовжується не менше доби.