Комплекс «Pepper Aroma Therapy»

1950,00
грн.
Pepper Aroma - лікувальна процедура на основі білої глини та олії чорного перцю, яка надає глибоку релаксуючу та ремінералізуючу дію, виводить токсини. Обгортання з білою глиною усуває набряклість та целюліт, відновлює, зміцнює тканини та контури тіла. Після процедури шкіра стає чистою, гладкою, пружною та наповненою незвичайним приємним ароматом.
Багатий склад білої глини приносить користь як шкірі, а й організму загалом. Біла глина очищає шкіру від забруднень, токсинів та зайвого жиру, має протизапальну дію на проблемні ділянки тіла. До складу білої глини входять ферменти, мінеральні та органічні речовини, які є найбільш оптимальними для підтримки естетичності та здоров'я шкіри. Серед основних – калій, кальцій, залізо, фосфат, азот. А боротьбу з целюлітом веде кремній, який у великій кількості присутній у білій глині: він відновлює структуру тканин.
Перець у цьому обгортанні грає роль активного "передавача" з термогенним і стимулюючим впливом на метаболізм клітин. «Король екзотичних прянощів» - так називали перець раніше. «Його пікантний аромат та ексцентричний смак збуджують найпотаємніші струни душі».
Основна властивість перцю в обгортанні - це сильний ефект, що розігріває, і, відповідно, прискорення процесів обміну. Під його дією починається посилене потовиділення. Глина як губка вбирає всі шлаки і токсини, що виділяються з потом, і насичує шкіру тими корисними речовинами, які входять до її складу.
Однією з головних переваг продукції Gerard's є те, що завдяки великому вмісту в ній екстрактів, які видобуваються методом холодного віджиму, а не хімічними способами, та гомеопатичних компонентів, є повністю гіпоалергенною продукцією. Професійна косметика Gerard's, кожен засіб якої створено для вирішення конкретної косметичної задачі, має тонкий легкий аромат завдяки природним компонентам і виготовляється відповідно до методів давньоіндійського вчення Аюрведи.

РЕЗУЛЬТАТ:
  • Усунення целюліту та нормалізація ваги;
  • Детоксикація організму;
  • Зміцнення стін судин.