Комплекс “Шовковий догляд»

1800,00
грн.
Якщо Ви хочете не просто антицелюлітний масаж, але і при цьому отримати задоволення від екзотичних засобів, що використовуються - це відмінний вибір. Магічна алхімія тосканської оливи дарує незабутні відчуття південного відпочинку і робить Вашу шкіру м'якою, шовковистою та ніжною на дотик. Кожен продукт з наступним нанесенням розкривається на тілі новим ароматом та дарує нові відчуття.

Процедура складається з 2-х етапного догляду:
• Ручний антицелюлітний масаж з використанням оливкового джему та синергії ефірних олій та лімфодренажний масаж з оливкового флюїду. Цей етап сприяє інтенсивному живленню шкіри та ремоделюванню силуету. Зменшується накопичення міжтканинної рідини та набрякових явищ м'яких тканин, покращується обмін речовин, підвищується імунітет та адаптивні властивості організму. Шкіра стає більш пружною, а тіло – підтягнутим.
• Тонізуюче скрабування за допомогою тонкоподрібненого листя базиліка. Базилік - це дуже ароматна та цілюща рослина, яку вирощували ще в Стародавній Греції. Аромат, гідний королів", - так звали базилік за незвичайний аромат і вважали символом безсмертя, любові та сімейного благополуччя. Наукові дослідження показали, що екстракт базиліка має властивості антиоксиданту, захищаючи організм від вільних радикалів і посилюючи імунний захист організму. Його також використовують як тонізуюче , антицелюлітний і протинабряковий засіб Також екстракт базиліка покращує кровообіг, зволожує, освіжає, відновлює еластичність і пружність шкіри Шкіра очищується і полірується, стає м'якою, шовковистою і набуває здорового вигляду.
Процедура має антицелюлітну, тонізуючу, зміцнюючу, наповнену енергію дію. Призначена для боротьби з жорстким і м'яким целюлітом, «апельсиновою кіркою», має антиоксидантну дію. Активно працює з атонічною та зневодненою шкірою, інтенсивно очищає та живить її, робить м'якою та ніжною, надаючи відчуття шовку.

РЕЗУЛЬТАТ:
  • Зменшення целюліту;
  • Тонізування шкіри, зволоження, покращення її еластичності та пружності;
  • Зменшення набряклості;
  • зменшення обсягів тіла;
  • Підвищення тонусу м'язів;
  • Детоксикація організму.